Sommar lägenheter i fem olika städer

25 jul Sommar lägenheter i fem olika städer

Playas y destinos - TravelgenioBoendehotell är bra. Men lägenheter erbjuder ett “provisorisk hem” för resenärer när man går på semester i mer än en vecka.

5 billiga städer att hitta sommar lägenheter i

1. Córdoba: Vi kan hitta sommar lägenheter från ett pris av 30 euro per natt för två personer i den här staden. Om vi ​​vill njuta av vår semester till 100 %, är en av de bästa turistlägenheterna Duque de Hornachuelos, med en kategori av två stjärnor och ett pris lägre än 30 euro per natt och person. Den har en romantisk delad vind med en underbar utsikt av de judiska kvarteren (Juderia). La Fuente lägenheter ligger i en vacker Cortijo i den gamla staden. Priset är lägre än 30 euro per natt och person.

2. Castellón: Här finns stränder och det är nära andra städer som Oropesa del Mar Marina Suites lägenheter erbjuder rum med alla nödvändigheter för flera veckor, som WiFi, kök, mikrovågsugn, TV, vardagsrum, safebox etc. Den ligger 5 kilometer från centrum av Castellón, med stranden bara 800 meter bort och nära till Benicassim. Det har också en golfbana, 400 meter bort. Marinan ligger på 50 meters avstånd. Den har många fördelar, liksom öppettid på 24 timmar om dygnet och nära kollektivtrafiken.

3. Cádiz: Plaza de la Luz lägenheter i Cádiz har priser från 20 euro och mindre. Dessa boende erbjuder de typiska andalusiska egenskaper och ligger bara 100 meter från stranden. Torre Mirador Apartments erbjuder hög kvalitet, även om de inte är i kategorin “låg kostnad”. Dessa fantastiska boenden ligger i gamla staden i Cádiz, med en magnifik vind. Det är ett bra alternativ där resenärer kommer att känna sig som i ett moln.

4. Almería: Det här är en liten stad med en underbar kust och de bästa tapasen i Andalusien. Den Judería (judiska stadsdel) är vacker. Torreluz Apartments erbjuder priser som inte överstiger 30 euro för dubbelrum. Rummen har kök med mikrovågsugn samt ett litet vardagsrum. De små lägenheterna för två personer har en egen terrass. Receptionen är öppen 24 timmar.

5. Salou: Det är lätt att hitta lägenheter i Salou. Vilket är bäst baserat på kvalitetenundersökningen för resenärerna? Les Dalies är den idealiska lägenheter för de resenärer som letar efter klassiska lägenheter med pool nära Salou.

Siesta Dorada Apartments är perfekt för dem som inte vill spendera mycket, och lägenheterna har balkong och det finns pool.
Catalonia Gardens lägenheter har låga priser. Rummen är stora, med kök och egen balkong. Aspekten liknar boende i Punta Cana.