Romantiska lägenheter i Aveiro – Portugal

15 aug Romantiska lägenheter i Aveiro – Portugal

Viajar en Tren - TravelgenioDet är en charmig stad känd som halvöns Venedig bland många människor. Dess kanaler går hela vägen till havet och gatorna är fascinerande. Det är ett utmärkt val av semestermål.

Olika lägenheter för olika resenärer

Om du färdas själv: Bege dig ut för att se vad staden Aveiro har att erbjuda. Gastronomi, en terrass med utsikt över havet… Next University lägenheter är ett perfekt boende för en person. Priset ligger på ungefär 60 euro per natt och lägenhet. Även om det kan vara lite dyrt om du reser I Augusti.

Om du reser med din familj: Gafana da Nazaré lägenheter är det perfekta boendet om du reser med din familj, med fyra rum och fyra badrum. En underbar resa för att stärka familjebanden kan bli en tradition.

Om du reser med vänner: Vi rekommenderar inte en lägenhet om du reser med vänner som gillar nattliv. Vandrarhem är det bästa alternativet för vänner, med priser runt 20 euro var.

Om du reser med lugna vänner: Alternativet är ett vandrarhem för familjer. Detta rekommenderas om du vill spendera tid med dina vänner. Det finns rum med egna badrum och priserna är rimliga.

Om du reser med din partner: Det är lätt att välja ett hotell hos resebyrån. Det idealiska boendet är en lägenhet med två rum och en utsikt över kanalerna eller havet. Välj de bästa tjänsterna och be om att få några rosor och en flaska champagne vid ankomst.