Planer för turism och natur i Europa

22 nov Planer för turism och natur i Europa

Turismo Enológico - TravelgenioEuropa är mycket mer än dess charmerande historiska städer och byar att njuta av, då det finns många naturområden i alla länderna på den gamla kontinenten där du helt kan njuta av naturturism och många utomhusaktiviteter med vackra omgivningar för hela familjen, med vänner eller själv.

Här presenterar vi några utmärkta planer för turism och natur på vår kontinent i höst.

1 – Besök vingårdarna i Piedmont i Italien

Piedmont är ett spektakulärt område fyllt av vackra vingårdar där det kända Barolo-vinet skapas. Det finns 11 spektakulära byar som firar skördefest varje år. Att besöka familjedrivna vingårdar och ta en promenad runt i vingårdarna är en av de idealiska planerna som kombinerar kultur och natur i den här vackra regionen i Italien, där du inte kan passera utan att råka stjäla lite typiska produkter som vit tryffel, ostar och smakrika hasselnötter.

2 – Kastanjeskogarna i Cevennes i Frankrike

I närheten av staden Montpellier, perfekt för en weekend-semester, ligger Cevennes National Park, full av frodiga skogar i en naturlig förlängning av vild natur som knappt har rörts av människan. Medeltida byar frusna i tiden, gamar med sina nästen, samlingar av kastanjer i dessa frodiga skogar och boende på Hotel Balme, detta skapar en perfekt, avslappnande plan.

3 – Grindelwald Schweiz

Denna mysiga och vackra schweiziska by har ett museum dedikerat till landskapsarkitektur, eftersom ett av dess anspråk är de spektakulära landskapen och de naturliga skönheterna det har själv. Den här byn utgör en av de mest spektakulära rutterna i området, som går längs med den gröna vägen Opfelchuechliwag för att återfå styrkan i Brandeggs bergsrestaurang, som serverar en typisk dessert gjord på äpple, en riktig delikatess i området.

4 – Ta en promenad i Wiltshire i Storbritannien

De vackra trädgårdarna i Wiltshire Stourhead National Park är idealiska för långa och idylliska promenader under hösten, med kontrasterande färger i ekarna genom denna juvel från 1700-talet. Du kan begrunda detta med de andra platserna i parken, som en sjön och där det konstgjorda hantverksarbetet har mycket att göra med dess skönhet, som kombinerar människans och naturens arbete.

5 – Böhmerwald i Tjeckiska Republiken

I den här tjeckiska regionen, omgiven av berg och fylld av skogar, finns det flera rutter för cyklister och fotgängare, som den spektakulära rutten Podhura. Den här planen kan bli en perfekt semester från den vackra huvudstaden Prag, där du även kan njuta av en bred mängd kultur och där du kan bo på ett härligt hotell för väldigt överkomliga priser för att upptäcka en av de mest berömda städerna i Europa.