Lågpris turism: Camping på Cies öarna

18 jul Lågpris turism: Camping på Cies öarna

Visitar las Islas Cies - TravelgenioTrenden för camping ökar nästa sommar. Det finns mycket mer att erbjuda resenärerna så att de har de bästa möjligheterna i sina resor och de mest intressanta saker att njuta av under sin semester i Cies öarna.
Campingen på Cies öarna är ett alternativ för nästa sommar.

Resenärer kan njuta av öarna i denna camping. Hotell och andra boenden är ute i parken på Cies öarna eftersom det är en skyddad miljö. Det är därför som campingen erbjuder ett alternativ som gör det möjligt att “leva” i campingen som har ett socialt vardagsrum, uthyrning av butiker, toaletter, bevakningstjänst, restaurang och många andra aktiviteter.

Det finns också många vägar, liksom Monte Faro, Faro da Porta, Alto del Príncipe och Monteagudo vägar. Det finns många stränder i Cíes, som Figueiras, Cantareira, Mixueiro och Rodas, bland andra.
Resenärer är förvånade över Cies öarna, eftersom de är ett underbart paradis, en del av den naturliga parken med samma namn, samtidigt som det är ett reservat.

Priser är mellan 4 och 10 euro, beroende på om det är hög eller låga säsong. Det är också möjligt att hitta erbjudanden som att sova i ett reserverat campingtält. Det är ett underbart sätt att lära känna en del av Galicien, skiljer sig från andra ställen.

Hotell nära Cies öarna

Det är intressant att bo i Vigo för att besöka Cies öarna. Det finns flera olika typer av hotell, från fyrstjärniga hotell som Sercotel, till en-stjärniga hotellet Carabela La Pinta, som är ett vandrarhem som ligger 11,5 kilometer från Cies öarna.

Hur får man till Cies öarna

Det är lätt att resa mellan de galiciska huvudstäderna. Resenärer kan åka med höghastighetståg-Alvia-i A Coruña, Santiago de Compostela, Vigo och Pontevedra. När du väl är i Vigo och Pontevedra, finns det bussar i tågstationen med destination till Cies öarna