Düsseldorf, en unik och oförglömlig semester i Europa

13 maj Düsseldorf, en unik och oförglömlig semester i Europa

MedienhafenMed mer än 500.000 invånare, är Düsseldorf en mycket populär destination eftersom det är en del av området underbara Rheinland. Dess tillgänglighet tack vare de många anslutningar som Ryanair erbjuda. Düsseldorf har också de största japanska invånarna i Europa och det är också anses vara den mest kosmopolitiska staden i Tyskland.
Att göra i Düsseldorf

Låt oss börja med en av de mest populära gatorna i staden: Köningsalee. Om du har en promenad, kommer några av de mest lyxiga butiker i Europa dig.

Düsseldorf äger också några av de mest moderna byggnader i Tyskland. Det är, till exempel, fallet med Gehry arkitekt fungerar. Om vi fortsätter den inslagna vägen, kommer vi fram till den historiska stadskärnan. Även om det inte är en gammal plats, det finns många restauranger och terrasser att njuta av.

Det är också en stad med många museer, konsert platser och teatrar och gallerier. Besökare kan njuta av många kulturella planer och erbjuder såsom den musikaliska fest i staden och många konstnärligt möten. En av de mest populära mötena i denna stad är karnevalen.

Tja, om du är en öl älskare, ska du veta att Düsseldorf är staden där Altbier görs.
Sanningen är att det är en ung stad tack vare universitetet, där konstakademin och Düsseldorfs universitet baserade.

Hur får man till Düsseldorf

Den internationella flygplatsen ligger några kilometer långt från stadens centrum. Det är den tredje flygplatsen i Tyskland när det gäller resenärer, bara övervinnas genom Frankfurt och München. Du kan planera en resa till denna tyska stad sparar en hel del pengar som här landa många billiga flygningar och de har en enorm erbjudande om boende för alla typer av resenärer.