Cube Hotell, Vill du ha en annorlunda semester?

28 nov Cube Hotell, Vill du ha en annorlunda semester?

Hoteles Temáticos - TravelgenioCube hotell är ett alternativ till vanligt fyra eller fem-stjärnigt boende. Det spelar ingen roll om du väljer de som finns i samhället Aragón i närheten Portugal eller i det åtkomliga Ryssland – tack vare lågprisflyg från och till Ryssland – blir det mycket intressant att tillbringa några dagar där.

3 cube hotell för att uppleva en annorlunda semester

Hotel do Seixo Charm i Portugal: Detta femstjärniga hotell ligger i Praceta do Atlántico. Beläget fem minuter från stranden, hotellet har också ett ångbad och bastu som är perfekt om du vill tillbringa några avkopplande dagar, utan att glömma bort platsen på landet med fantastisk utsikt över Atlanten. Det ligger 25 minuter från Óbidos och mindre än tre fjärdedelar av en timme från flygplatsen i Lissabon, så det är en unik upplevelse att kunna sova i dessa vackra rum om du reser till denna delen av Portugal. Deras rustika stil kommer att få dig att bli kär i hela omgivningen. Rummen är fullt utrustade, men det som kommer att tillfredsställa de mest krävande resenärer är definitivt restaurangen, fylld med det läckra portugisiska köket.

SleepBox Tverskaya Hotel i Ryssland: Om du funderar på att resa till Moskva så är SleepBox Tverskaya Hotel en kompletterande upplevelse som kommer att lämna dig mållös. Dessa boxar har två fördelar: de är belägna i centrum av Moskva och de har ett mycket konkurrenskraftigt pris. Det rekommenderas att planera besöket på hösten – vintern – våren eftersom sommaren tenderar att vara ruggig i den ryska huvudstaden. Dess design är vad som passar bäst in på definitionen av “lyxhotell – Capsule”.

Consolación Hotell i Aragón: i Monroyo, är något på väg att hända. Cube hotell och gastronomi slöt sig samman. Produkterna från Aragoniens mark omfattar gazpacho, nötkött och många frukter och grönsaker från området. Cube Hotellet har alla typer av bekvämligheter tillgängliga: bara en detalj är att poolen är ristad ur sten. I närheten så kommer även kapellet Monroyo att göra oss förälskade med det här stället.