8 mobila applikationer för resenärer

04 jul 8 mobila applikationer för resenärer

Aeropuerto - Vuelos baratos con TravelgenioTurism och teknik är en vinnande kombination både turister för och företag. Vana resenärer gör ofta sina reservationer från sin smartphone eller surfplatta. Mobila applikationer är också ett sätt att få information utan att ange http- sidor.

Om vi ​​lägger till mångsidigheten hos de nya program, finns det en förändring i begreppet turism. Vi presenterar dig 8 här mobila applikationer för resenär.

Apps för resefantaster

Tourist Eye: Är en “reseplanerare”. Med den är lätt att organisera besök hos sevärdheter och restauranger. Det är ett av de program som omfattar “allt i ett”. Även om flyg och boende redan är bokat, är det viktigt att se över olika fritidsaktiviteter för semestern.

Cam Translator: Denna app är intressant när du reser till länder där du inte kan språket. När du tar ett fotografi av en affisch eller liknande med Cam Translator, kommer du att få en översättning av texten skrivet på den.

Ametro : Den här mobilen applikationen är perfekt för dem som vill få information om busslinjer och tunnelbana i staden.

XE Currency: Är ett enkelt och effektivt program. Det är det perfekta verktyget för att göra valutaförändringar online.

Väder Pro: Denna applikation ger information om vädret. Den är idealiskt för alla resenärer som vill njuta av sin resa, eftersom de kan planera sina semesteraktiviteter beroende på vädret.

Tripit: Denna app är en revolution inom turist applikationsmarknaden. Det är en intressant reseplanerare på engelska, för att planera allt in i minsta detalj.

Stray Boots : Detta är en annan innovation inom marknadsrelaterade underhållningsappar. Den ger möjligheten att göra en kulturell gymkana till användarna. Detta för att lära känna staden tack genom att söka av platser att besöka, restauranger, etc. Den är bara tillgänglig i EU just nu.

Turist apps trender: interagera med din mobil.

Vi får in det nya universum med Stray Boots. Resenärer kan interagera med de mobila enheterna och få information om väder, nya platser att besöka. Det här är ett nytt sätt att resa. Dessa nya mobila applikationer är utformade för att låta oss lära oss av våra resor.