6 byar i Málaga som du bör besöka denna sommar

21 sep 6 byar i Málaga som du bör besöka denna sommar

viaje-para-2-travelgenioLångt borta från de klassiska resor till Marbella eller huvudstaden för besökare som vill njuta av alla kulturella utbudet av denna Andalusien stad kan också ta en titt på många kustbyar i sin geografi. Det finns några okända skatter bör du upptäcker när du njuta av gastronomi eller ens boendealternativ.

Sex magiska platser i Malaga

1. Nerja: det är en av de touristiest platser i provinsen som det är också i kust gräns Granada. Denna plats är unik om du letar efter de bästa stränderna och även kultur. Europeiska Balkong är en av de mest populära platserna på denna plats, men du kan inte missa även orten grotta, som ligger i Maro. Klippor Maro eller ens tornet eller akvedukten är några intressanta platser som du bör besöka.

2. Torre del Mar: Ligger bara 35 kilometer långt från Malaga, är det en perfekt plats för en tillflyktsort. Torre del Mar-fyren och stränderna är bara några av de viktigaste skälen att satsa för ett besök i denna plats, en by helt utformad för resenärer.

3. El Chorro: Om du vill se några av de mest fantastiska landskap i Malaga geografi, kan du komma hit, långt bort från solen och stranden bilder som är typiska för denna del av den spanska Andalusien. Den delar med Ronda en av de mest magiska platserna i denna autonoma gemenskapen: Caminito del Rey, som ligger med Gaitanes klippor, ett naturområde anses världsarv.

4. Ardales: Också mycket nära nyssnämnda Caminito del Rey, är Ardales välkänd eftersom du hittar här Guadalhorce reservoar och Conde de Guadalhorce träsk. Dessutom är det prehistorically Doña Trinidad grotta annan av de mest besökta och intressanta platser i denna ort.

5. Alora: Med mer än 10.000 invånare, har detta Andalusien tätort många kända och populära platser att besöka såsom slottet eller Ben Falcum “al Baezi” balkong, klostret Nuestra Señora de las Flores, Vera Cruz eller reinkarnation kyrkor eller många andra hörn bör du upptäcka här.

6. Ronda: Att husen är hängande i klipporna är bara en anledning att satsa för ett besök och bo i denna traditionella plats. Vi talar om en av de mest populära inrednings orter i Malaga. Om vi lägger till ett privilegierat centrum när det gäller historia och tjuren tradition, är det den perfekta platsen för resenärer att förstå södra spanska kulturen.