5 lågbudget hotell att tillbringa en lång helg i Zaragoza hos

07 nov 5 lågbudget hotell att tillbringa en lång helg i Zaragoza hos

Hoteles low cost - TravelgenioUnder oktober så firar Zaragoza festligheterna av Pilar, dess Virgin. Det är svårt att hitta lågbudget hotell under dessa veckor, men vi ska försöka att rekommendera dig de bästa alternativen för att resa till denna stad.

Lågprishotell för din resa till en tillflyktsort

1. Hostal Paraiso: Ligger nära Puerta del Carmen och är en perfekt plats för dom som vill bo i centrum utan att spendera för mycket pengar. Priserna är ca 50€ och de har dubbelrum med privat badrum. Detta är ett typiskt familjärt hotell så om du letar efter en rekommendation, så har du det här.

2. Hostal El Carmen: Vandrarhemmet “El Carmen” är också beläget i stadens centrum och är utrustat med två enkelsängar eller en dubbelsäng beroende på vad gästen behöver. Dessa inkluderar även eget privat badrum.

3. Hostal Cumbre: Hotellet har för närvarande 20 rum med privat badrum. Det kan inte ligga på en bättre plats eftersom det verkligen är nära till stadens katedral. Det finns också en traditionell restaurang så om du vill prova den typiska gastronomin av de platser som du reser till, så är det här hotellet ditt bästa val.

4. Hostal Cataluña: Detta är en av de hotell som är menat för par. Det har den bästa gästservicen och ligger bara 10 minuter från katedralen. Med gratis wifi är det den perfekta platsen att tillbringa några romantiska dagar i Zaragoza. Det har också populära priser, så oroa dig inte om det.

5. Hostal Central: Detta hotell är perfekt för en familjeresa, med sitt läge i närheten alla stadens sevärdheter, men är ändå inte dyrt. Det är en av de bästa alternativen som du hittar i alla städer om du reser med din familj. Du kan också ta hänsyn till att det oftast har erbjudanden.